• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

ESKİ EŞİNİ ÖLDÜREN ALTUN’A AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜHEBBET

29/09/2021

ESKİ EŞİNİ ÖLDÜREN ALTUN’A AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜHEBBET

Burdur’un Çavdır ilçesinde, boşandığı Sevil Özel’i bıçaklayarak öldüren Tarkan Altun, tutuklu yargılandığı davada ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına mahkum edildi.
Çivril’den 3 çocuğuyla birlikte mevsimlik işçi olarak Burdur’un Çavdır ilçesine giden Sevil Özel, 3 Temmuz 2020’de, boşandığı Tarkan Altun tarafından sokak ortasında 12 yerinden bıçaklanmıştı. Ağır yaralı olarak Çavdır Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sevil Özel, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamamıştı. Tarkan Altun ise Burdur Emniyet Müdürlüğü istihbarat ve asayiş şubesi ekipleri ile Çavdır İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonla Antalya’nın Korkuteli ilçesi Kayabaşı köyündeki yakınının evinde yakalanıp gözaltındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek, çıkarıldığı mahkemece “Eşe karşı tasarlayarak kasten öldürme” suçundan tutuklanmıştı.
Geçtiğimiz Perşembe günü Burdur Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına, tutuklu bulunduğu Antalya L Tipi Ceza İnfaz Kurumu’ndan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılan sanık Tarkan Altun, “Ben tasarlayarak öldürmedim. Takdir mahkemenin” dedi. Mahkeme heyeti, Tarkan Altun’u ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum etti ve cezada indirim yapmadı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası