• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613

BAŞKAN ZABITALARI MAVİ KONAKTA AĞIRLADI

15/09/2021

BAŞKAN ZABITALARI MAVİ KONAKTA AĞIRLADI

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, zabıta müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek zabıta haftasını kutladı.
Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan zabıta haftasının 195'inci yıldönümü vesilesi ile mesai arkadaşlarıyla Mavi Konak’ta bir araya gelen başkan Niyazi Vural, "Zabıta Müdürlüğümüz, vatandaşımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamasının güvencesidir" dedi.
Zabıta haftası dolayısıyla bir kutlama programı düzenleyen Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, görevli zabıta personeli ile Mavi Konak’ta bir araya geldi. Zabıta Amiri Salih Erten ve personel ile bir süre sohbet eden başkan Vural zabıta ekiplerinin vatandaşlarla belediye arasında köprü görevi üstlendiğini ifade ederek, "Bu duygu ve düşüncelerle belediyemiz zabıta ekipleri başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında görevlerini özverili bir şekilde sürdüren zabıtalarımızın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
Zabıta haftası dolayısıyla AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul teşkilat üyeleri ile birlikte zabıta Amiri Salih Erten’i makamında ziyaret ederek zabıta haftasını kutladı. Halil Ertuğrul’a gençlik ve kadın kolları başkan ve üyeleri de eşlik etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası