• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404

İNŞAATTA PARA EDEN NE VARSA ÇALIYORLAR

15/09/2021

İNŞAATTA PARA EDEN NE VARSA ÇALIYORLAR

Hırsızlar şeftali ve çekirdek hırsızlığından sonra inşaatlara dadandı.
Çivril’de tarım ürünü hırsızlığından sonra inşaatlardan kalıp ve metal ekipmanların çalındığı iddia edildi. Müteahhit ve inşaat ustaları akşam bıraktıkları malzeme ve kalıpları sabah yerinde bulamamaktan şikâyetçi.
Çivril’de tarım ürünleri hırsızlığına inşaat malzeme ve kalıpların çalınması eklendi. İnşaatlara dadanan hırsızlar para eden metal malzeme ve kalıpları gözlerine kestiriyor. Son zamanlarda artan ve önlenemeyen hırsızlık olayları karşısında çaresiz kaldıklarını belirten müteahhit ve inşaat ustaları soruna çözüm bulunması için yardım bekliyor.
Müteahhitler, hırsızların inşaatlara belirlenemeyen bir saatte geldiğini ve kalıp malzemelerini çalarak ortadan kaybolduklarını iddia ediyor. İnşaatlardan kalıp malzemesi çalmayı alışkanlık haline getiren hırsızlara karşı yetkililerin gerekli çalışma yapmasını isteyen müteahhit ve ustalar “Çivril’de son zamanlarda inşaatlardan hırsızlık olayları artmaya başladı. Demirler, malzemeler derken kalıpları çalmaya başladılar. Bir gecede bir inşaattan 20 - 25 bin liralık kalıp çalındığı oluyor. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz” dediler.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası