• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

ÇELİK VE AKÇAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

09/09/2021

ÇELİK VE AKÇAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Sema Akcan ile Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın oğlu Mehmet Alperen Akcan, İsabey Mahallesi'nden Emine ile Ali Çelik çiftinin kızları Ayşegül Çelik ile evlendi. Başkan Akcan, “Bu mutlu günümüzde Çelik ve Akcan ailelerinin mutluluğuna tanıklık eden herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Denizli Tekden Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan Ayşegül Çelik, çok sayıda davetlinin katıldığı katıldığı düğün töreni ile hayatını Aydem A.Ş’de görevli Mehmet Alperen Akcan ile birleştirdi. Çal Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen düğünde genç çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Alperen Akcan’ın nikah şahitliğini eski bakanlardan Sema Ramazanoğlu, kaymakam Selin Sarı, Yargıtay 7.Ceza Dairesi Başkanı Alp Arslan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, işadamı Mehmet Sarı, Honaz eski belediye başkanlarından Turgut Devecioğlu yaptı. Gelin’in şahitliğini ise, Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, iş adamları Osman Eren ve Muharrem Tezcan yaptı.
Cuma günü İsabey Mahallesi’ndeki kız evinde yapılan kına gecesinin ardından ertesi gün Kent Ormanı’nda düğün yapıldı.
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadıklarını altını çizerek, “Bu mutlu günümüzde Çelik ve Akcan ailelerinin mutluluğuna tanıklık eden herkese şükranlarımı sunuyorum. Güzel Çal’ımız aynı sokağın çocukları olduğunu, tek yürek halinde büyük bir aile olduğunu bir kez daha gösterdi. Biz Çallılar düğünlerimizde, cenazelerimizde her zaman bir aradayız. Acımızı da, mutluluğumuzu da paylaşmasını biliriz. Kızım ile oğlumun bu mutlu günlerinde bizleri yalnız bırakmayan dostlara bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Düğün törenine katılan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’da düğün sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında “Çal Belediye Başkanımız Sn. Fethi Akcan'ın oğlunun düğün merasimine katılarak, sevinçlerine ortak olduk. Genç çiftimizi ve ailelerini kutluyor, evlenecek tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası