• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

RAZİYE AKIŞIK ÇİVRİL’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

02/09/2021

RAZİYE AKIŞIK ÇİVRİL’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık Çivril’i ziyaret etti. Parti binasında partililerle bir araya gelen Akışık ve ekibi daha sonra mahalle ziyaretleri yaptı.
İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık beraberindeki heyet ile birlikte Çivril’i ziyaret etti. Esnaflarla bir araya gelen İYİ Partililer mahalle ziyaretleri de yaptı.
Seçim çalışmalarına erken başlayan İYİ Parti, Çivril çıkartması yaptı. İl başkanı Raziye Akışık ve ekibi İlçe yöneticileri ilebirlikte İlçe merkezinde esnaflarla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. İl başkanı Raziye Akışık Çivril ziyaretine İlçe binasında partililerle bir araya gelerek başladı. Bir süre ilçe yöneticileri ve partililerle sohbet eden başkan Akışık daha sonra Çıtak ve Gürpınar mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşlarla ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Raziye Akışık daha sonra Çivril esnaflarından merhum Selami Menteş için okutulan mevlide katıldı.
Raziye Akışık Çivril ziyaretinin son bölümünde MHP Çivril Belediye Meclis üyesi Kerim Doruk’un oğlunun sünnet merasimine katıldı.
Raziye Akışık’a Çivril ziyaretinde Merkezefendi İYİ Parti Meclis Üyesi Sultan Pişken, gençlik ve kadın kolları üyeleri eşlik etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası