• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

02/09/2021

ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Çivril’in düşman işgalinden kurutuluşunun 99. yılı Cumhuriyet Meydanında başlayan etkinliklerle kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Çivril’in düşman işgalinden kurutuluşunun 99’uncu yıldönümü farklı etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanındaki kutlamalara protokol eksiksiz katılırken Milli Mücadele Şehitliğindeki programa sadece öğrenciler katıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü ile Çivril’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılı düzenlenen farklı etkinliklerle kutlandı. Kutlamaların ilk bölümü Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların ardından şehitler mezarlığı ziyaret edildi. Şehtilikte okunan Kuran’ı Kerim’in ardından ilçe müftüsü şehitler için dua etti. Protokol üyelerinin şehit mezarlarına karanfil bırakmasının ardından kutlama programı Cabar Mahallesindeki Milli Mücadele Şehitliğinde devam etti.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinliklerinde bu yıl ilk defa Cabar Milli Mücadele Şehitliği ziyaret edilirken AKİDAK’da 10 kilometrelik bisiklet turu düzenledi.
Kutlamalar Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen mehter takımı konseri ve fener alayı ile devam etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası