• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

ÇİVRİL’DE SERBEST KAMYONCULAR EL ELE VERDİ

16/08/2021

ÇİVRİL’DE SERBEST KAMYONCULAR EL ELE VERDİ

Çivril’de serbest nakliyecilik yapan kamyoncu esnafı el ele vererek hem şoförlerin hem de vatandaşların mağdur olmamamaları için birliktelik oluşturdu.
Hakan Taşımacılık bünyesinde toplanan kamyoncular hem vatandaşın hem de kamyon şoförlerinin mağdur olmaması için bu birlikteliği oluşturduklarını ifade ettiler. Hakan Taşımacılık sahibi Hakan Uyanık ilçede yapılan ticaretin karşılıklı güven penceresinde yapılması gerektiğinin altını çizerek “Amacımız hem misafir tüccara, hem de yerli üreticiye güven sağlamak. Gerçekleştirdiğimiz bu birliktelik ile bir nebze olsun karşılıklı güveni sağlayabildiysek amacımıza ulaşmışız demektir. Tüccar ve çiftçi bize haber verdikleri dakikada sıraki kamyonu ihtiyacı olan kişiye gönderiyoruz. Ürününü taşıtacak kişiye garantili ve sigortalı bir şekilde verdiğimiz hizmetle taşınan ürünlerin sağ salim yerine ulaşacağı güvenini veriyoruz” dedi.
Hakan Uyanık sözlerine şöyle devam etti; “Amacımız kamyoncular ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması. Aldığımız karar doğrultusunda ne yüksek fiyat, ne de düşük fiyat felsefesi ile karşılıklı iki tarafında memnun olmasıdır. Kamyoncu arkadaşlarla aramızda yaptığımız toplantıda ücretin sabit olması için karar aldık. Bu karar sadece serbest çalışan kamyoncular içindir. Vatandaşlar birlik olmadan önce nereyi arayacaklarını bilmiyordu yada taşımacı bulamıyordu. Artık sabit fiyat, güvenli nakliye ile tüm Çivril halkı ve tüccarlar huzur içerisinde işlerini yürütecek.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası