• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

GAMZE İLE MUSTAFA DÜNYA EVİNE GİRDİ

16/08/2021

GAMZE İLE MUSTAFA DÜNYA EVİNE GİRDİ

Çivril’de faaliyet gösteren Gizem Sigorta’nın sahibi Gamze ile Mustafa geçtiğimiz hafta gerçekleşen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.
07 Ağustos 2021 Cumartesi günü yapılan kına gecesine çok sayıda davetli katıldı. Gelin ve damadın dansı ile başlayan kına gecesinde davetliler geç saatlere kadar eğlendiler. Kız evinin ev sahipliğinde gerçekleşen kına gecesinde, gelinin annesi ve babası Meral - Yüksel Uçak çifti misafirler ile teker teker ilgilenip katılımları için teşekkür ettiler. Gelin Gamze Uçak, kendisini bu mutlu gününde yalnız bırakmayan başta arkadaşları olmak üzere törene katılan tüm misafirlere, katılamayıp, telefon ve sosyal mecralardan kendilerini tebrik eden herkese sonsuz şükranlar sunduğunu ifade etti. Geceye katılan gençler kına eğlencesinin sona ermesinin ardından, damadın hazırladığı etkinlik ile eğlenceye devam ettiler. Güneş doğana kadar süren bu etkinliğe katılan gençler düğün saatinde buluşmak üzere ayrıldılar.
08 Ağustos 2021 Pazar günü gelin alma etkinliği ile başlayan düğün töreninde oluşturulan konvoy sık sık trafikte tıkanmalara sebep oldu. Akşam yapılan baloda ev sahipliği yapan damadın annesi ve babası misafirlerinde coşkusu ile saatlerce eğlendiler. Damadın Babası Erol Atamaca “Ebeveynlerin yegane temennisi evlatlarının mutluluğuna şahit olmaktır. Biz Fatma - Erol Atamaca çifti olarak evladımız Mustafa’nın mürüvetini gördük ve çok mutlu olduk. iki kızımız vardı üç oldu. Tanrıdan dileğim tüm insanların çocuklarının mutluluğuna şahit olmasıdır. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza gönülden teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Damat Mustafa Atamaca ise gönlümüze göre bir düğün oldu. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği “Uygarlığın, ilerlemenin ve güçlülüğün temeli, aile yaşamıdır” felsefesi ile çıktığımız bu yolda ilerlemek nasip olur inşallah” dedi.
Biz de Çivril 30 Ağustos Gazetesi olarak Gamze - Mustafa Atmaca çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası