• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

YÜKSEKOKUL FAKÜLTE OLDU

09/07/2021

YÜKSEKOKUL FAKÜLTE OLDU

Çivril Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu kapatıldı.
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile kapatılan uygulamalı bilimler yüksekokulu aynı kararname ile uygulamalı bilimler fakültesi oldu.
Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Çivril Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu kapatıldı, kapatılan okulun yerine uygulamalı bilimler fakültesi kuruldu.
29 Haziran 2021 tarihli Resmi Gazetede, Cumhurbaşkanı Kararı ile 9 üniversiteye 10 yeni enstitü, fakülte ve yüksekokul kuruldu. Kararla, 7 üniversiteye ait 13 enstitü, fakülte ve yüksekokul kapatılırken, 5 üniversiteye ait fakülte ve yüksekokulların ise isimleri değişti. Karara göre Pamukkale Üniversitesi’ne bağlı uygulamalı bilimler fakültesi ile birlikte, Batman Üniversitesi’ne bağlı sağlık bilimleri fakültesi ile lisansüstü eğitim enstitüsü, Beykent Üniversitesi’ne bağlı sağlık bilimleri fakültesi, Düzce Üniversitesi’ne bağlı lisansüstü eğitim enstitüsü, İstinye Üniversitesi’ne bağlı iletişim fakültesi, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi’ne bağlı mühendislik, mimarlık ve tasarım fakültesi, Kırklareli Üniversitesi’ne bağlı sağlık bilimleri fakültesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ne bağlı kadirli uygulamalı bilimler fakültesi ve Tarsus Üniversitesi’ne bağlı yabancı diller yüksekokulu kuruldu.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası