• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

ÇİVRİL SULH HUKUK MAHKEMESİ HAYDAN MAHALLESİ’NDEKİ 2 TAŞINMAZI SATILIĞA ÇIKARDI

29/06/2021

ÇİVRİL SULH HUKUK MAHKEMESİ HAYDAN MAHALLESİ’NDEKİ 2 TAŞINMAZI SATILIĞA ÇIKARDI

Çivril Sulh Hukuk Mahkemesi Haydan Mahallesi’ndeki iki adet taşınmazı satılığa çıkardı.
Basın İlan Kurumu internet sitesi olan www.ilan.gov.tr’den edinilen bilgiye göre; Bir numaralı taşınmaz Haydan Mahallesi merkezinde olup, resmi yolu olmayan, ulaşımı gayri resmi yoldan sağlanan, yaklaşık 172 m²’lik bölümünün imar planında yol olarak göründüğü, imar planı dahili elektrik, yol,su ve çevre temizliği gibi resmi kurum hizmetlerinden faydalandığı belirtilmiştir. Çevresinde mesken ve zirai amaçlı kullanılan yapılaşmanın olduğu, hali hazırda üzerinde resmi kalıcı ruhsatla yapılaşmanın mümkün olmayacağı, ancak imar uygulamasından sonra iki katlı, ayrık nizam yapılaşmaya uygun taşınmaz üzerinde 8-10 yaşlarında iki adet ceviz, 2-3 yaşlarında 7 ceviz fidanının bulunduğu imarsız arsa vasfında taşınmazdır.
İki numaralı taşınmaz ise yine Haydan Mahallesi merkezinde bulunmaktadır. İmar planı dahilinde olan bu taşınmazın üzerinde mesken, depo, kömürlük ve muhtelif bahçe bitkileri bulunmaktadır.
Taşınmazlar 26/07/2021 günü Saat: 14:00 ‘te başlayacak olan açık artırmalar ile, Çivril Belediyesi 3 ncü kat encümen toplantı salonu önünde ihale edilecektir.
Ayrıntılı bilgi almak isteyen okurlarımız Basın İlan Kurumu internet sitesi olan aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirler.
https://www.ilan.gov.tr/ilan/806353/emlak/arsa/denizli-civrilde-mahkemeden-satilik-a-2-yapi-nizamli-arsa-cs-


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası