• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

NİLÜFERLER İÇİN AKIN AKIN GELDİLER

24/06/2021

NİLÜFERLER İÇİN AKIN AKIN GELDİLER

Çivril, hafta sonu yaklaşık 2000 turist ağırladı.
Çivril Belediyesi tarafından başlatılan Turizm Master çalışması meyvelerini vermeye başladı.
Doğa ve tarih turizminin tercih edilen bölgelerinden biri haline gelen Çivril, Cumartesi ve Pazar günü Beydilli’de yaklaşık 2000 kişiyi ağırladı. Nilüferleri görmeye gelenler Çivril’in hava ve doğasına hayran kaldı. Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural tarafından başlatılan Turizm Master Planı çerçevesinde İstanbul ve Antalya’dan turist kafileleri Çivril’e gelmeye devam ediyor. Cumartesi günü sabah 06.00’da başlayan kayık turları ile Nilüferleri gören turistler göl kenarına kurulan alanda köy kahvaltısı ve çay ile güne başlıyor.
Hafta sonu yaklaşık 25 - 30 tur otobüsünün geldiği Beydilliye, özel araçları ile de yüzlerce kişi akın etti. Beydilli ve Seraserli temiz havası, doğal yaşamı ve organik ürünlerle servis edilen kahvaltısı ile tatilcilerin yeni gözde alanlarından biri haline geldi.
Yaklaşık bir ay süren Nilüfer sezonunda tüm doğaseverleri Çivril’e beklediklerini ifade eden Beydilli Muhtarı Atilla Savran “Tüm dostlara tavsiyemdir bu güzellik başka yerde yok köyümüzde tekne turu başlamıştır koşun garii çıkın çıkın gelinn” diyerek herkesi Çivril’e davet etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası