• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

BİK DENİZLİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLÇELERİ ZİYARET ETTİ

23/06/2021

BİK DENİZLİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLÇELERİ ZİYARET ETTİ

Basın İlan Kurumu Denizli Şube Müdürlüğü tarafından ilçedeki resmi ilan ve reklam yayınlama hakkını haiz gazetelere ve resmi kurum yöneticilerine yönelik ziyaretler gerçekleştirildi.
Basın İlan Kurumu Denizli Şube Müdürü İdris Cirit ve şube personellerinden Mustafa Yenikaynak ile Şanlı Atmaca’nın da katılımıyla resmi ilan ve reklam yayınlama hakkını haiz gazetelere ve resmi kurum yöneticilerine yönelik ziyaretler gerçekleştirildi. Bu kapsamda, Çal İlçesi Kaymakamı Selin Sarı, Acıpayam İlçesi Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Sarayköy İlçesi Kaymakamı Celalettin Cantürk, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile ilçelerde bulunan İcra daireleri ve mahkemelerin müdürleri makamlarında ziyaret edildi.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde Denizli Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler verilerek, kurumlar arası iş birliği ile teknolojik gelişmelerin yazılı basına etkileri karşısında basını desteklemek adına yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Basın İlan Kurumunun ilan portalı olan ilan.gov.tr hakkında ilçe kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri bilgilendirildi.
Kamu kurumlarında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından ilçelerde yayın yapan Çal Gücü, Çivril 30 Ağustos, Tavas Barış, Acıpayam Postası, Serinhisar’ın Sesi ve Sun Gazetesi yönetim yerlerinde ziyaret edildi. Gazetelerin imtiyaz sahipleri, Yazı İşleri Müdürleri ve çalışanlarının da hazır bulunduğu ziyaretlerde Basın İlan Kurumu aracılığı ile yürütülen iş ve işlemler hakkında görüşmeler ve mevzuat hakkında bilgilendirme yapıldı.
Basın sektörünün sorunları ve çözüm önerileri üzerinde de durulan görüşmelerde, basın mensupları Basın İlan Kurumunun yerel basına verdiği desteklerden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası