• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

Çivril İcra Dairesi 50 m² Depolu Ofisi Satışa çıkardı

17/06/2021

Çivril İcra Dairesi 50 m² Depolu Ofisi Satışa çıkardı

Çivril İcra Dairesi 50 m² Depolu Ofisi Satışa çıkardı
Basın İlan Kurumu internet sitesi olan www.ilan.gov.tr’den edinilen bilgiye göre taşınmaz Çivril Kızılcasöğüt Mahllesi’nde bulunmaktadır. Basın İlan Kurumu satışa çıkan taşınmazlardan birincisinin özelliklerini; “Tapuya arsa olarak kayıtlı olup, imar planı dahilidir. Merkeze uzak, üniversite ve Kızılcasöğüt Sanayi sitesine yakındır. Bulunduğu bulvar 20 mt genişliğindedir. Denizli caddesine 100 mt mesafededir. Bölgede tarımsal amaçlı depolar, küçük sanayi sitesi, akaryakıt istasyonları ve galericiler mevcuttur. Yol, su, elektrik ve çevre temizliği gibi resmi kurum hizmetlerinden faydalanmaktadır. Üzerinde 51 m² taban alanında depo, 50 m² alanında ofis olarak kullanılan bölümlerin olduğu bir katlı kagir yapı ile yük bindirmek için kullanılan 8*6 m açıklıklı portal vincin bulunan” olarak ifade etmiştir.
Taşınmazlardan ikincisinin özelliklerinde ise şu ifadelere yer verilmiştir; Satışa konu taşınmaz tapuya arsa olarak kayıtlı olup, imar planı dahilidir. Merkeze uzak, üniversite ve Kızılcasöğüt Sanayi sitesine yakındır. Bulunduğu bulvar 20 mt genişliğindedir. Denizli caddesine 100 mt mesafededir. Bölgede tarımsal amaçlı depolar, küçüksanayi sitesi, akaryakıt istasyonları ve galericiler mevcuttur. İmar planında 2 katlı ayrık yapılaşma mevcuttur. Yol, su, elektrik ve çevrne temizliği gibi resmi kurum hizmetlerinden faydalanmaktadır. Üzerinde idare binası ve mutfak olarak kullanılan 30 m² taban alanında zemin katı, 36 m² alanında birinci katı; toplamda 66 m² alanında iki katlı betonarme yapı ile; lavabo ve tuvalet olarak kullanılan 3 m² taban alanında bir katlı kagir yapı, 136 m² taban alanında gölgelik olarak kullanılan çelik konstrüksiyan sundurmanın bulunmaktadır.
Taşınmazlardan ilki; 242.897,00 TL, ikincisi 261.346,00 TL muhammen bedelle satışa çıkacak olup, 03/08/2021 günü ÇİVRİL BELEDİYESİ 3. KAT BEKLEME SALONU ÇİVRİL/DENİZLİ adresinde ihale edilecektir.

Ayrıntılı bilgi almak isteyen okurlarımız Basın İlan Kurumu internet sitesi olan aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirler.
Https://www.ilan.gov.tr/ilan/803042/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/denizli-civrilde-50-m%C2%B2-depolu-ofis-icradan-satiliktir-coklu-satis-


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası