• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

ŞAHİN DENİZ ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

16/06/2021

ŞAHİN DENİZ ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Gazetemiz yazı işleri müdürü Şahin Şahan’ın torunu Pınar & Rifat Şahan çiftinin oğulları Şahin Deniz Şahan erkekliğe ilk adımı attı.
Geçtiğimiz hafta Denizli Özel Sağlık Hastanesi’nde gerçekleşen sünnet operasyonu Op. Dr. Fahri Karaca tarafından geçekleştirildi.
Sünnet çocuğunun babası Rifat Şahan operasyonu gerçekleştiren Op. Dr. Fahri Karaca’ya ve ekibine teşekkür ettiğini ifade ederek, “Çocuğumuzu sünnet ettirme kararı aldıktan sonra çok endişelendik. Yaptığımız araştırmaların sonunda Denizli Özel Sağlık Hastanesi’nden Op. Dr. Fahri Karaca Hocamızın methini duyduk. Aldığımız randevu sonrası hastaneye geldik ve ilk görüşmeyi yaptık. Doktorumuzun oğlumuzla olan diyaloğu gönlümüze su serpti. Daha sonra çocuğumuz playstation oynarken, kendisinin haberi dahi olmadan sünnet operasyonu bitti. Operasyonun öncesinde ve sonrasında aile olarak bizim tedirginliğimizi alan, çocuğumuza gösterdiği ilgi ile gönlünü kazanan doktorumuz Fahri Karaca ve ekibine, temizliği ile dikkatimizi çeken, güler yüzlü aynı zamanda çok ilgili personeli ile Denizli Özel Sağlık Hastanesi çalışanlarına sonsuz şükranlarımızı sunarız. Temennimiz tüm ailelerin çocuklarının mürüvetlerini görmeleridir” ifadelerini kullandı. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası