• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

NİLÜFERLER BEYDİLLİ MAHALLESİ’NDE TRAFİK SIKIŞIKLIĞINA SEBEP OLDU

15/06/2021

NİLÜFERLER BEYDİLLİ MAHALLESİ’NDE TRAFİK SIKIŞIKLIĞINA SEBEP OLDU

Çivril Işıklı Gölü ziyaretçi akınına uğradı.
Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın Çivril’i turizm merkezi yapma yolunda yaptığı çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.
Geçtiğimiz Cumartesi günü Beydilli ve Seraserli mahallelerini yüzlerce kişi ziyaret etti. Yerli ve yabancı bir çok turistin Nilüferleri görmek için Çivril’i ziyaret etmeleri, göle kıyısı olan mahallelerde zaman zaman trafik sıkışıklığına sebep oldu. Özellikle Beydilli mahallesi iskele mevkiinde araç park edecek yer kalmayınca turistler araçlarını uzak mesafelere park edip, buradan da tekne turu yapmak için bu mesafeyi yürümek zorunda kaldılar. Durumdan şikayetçi olmayan turistler kökleri suyun içinde kalmış, daha sonra gün yüzüne çıkmış saçakları ile görkemli bir duruşa sahip olan ağaçların içerisinden yürümenin çok etkileyici olduğunu ifade ettiler.
Çivril’li olup bu coğrafyayı görmemiş kişiler “Yıllardır Çivril’de yaşayıp böyle güzelliklerin varlığından bihaber olmak ne kadar üzücü. Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın tanıtım atağı sayesinde burnumuzun dibindeki güzelliklerden haberdar olduk, kendine çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural geçtiğimiz haftalarda turizm acentaları ile yapılan görüşmelerin faydalı olduğunun altını çizerek, “İlçemizi turizmin merkezi yapma yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Turizm acentaları ile yaptığımız görüşmeler meyvelerini vermeye başladı. İstanbul’dan gelen iki otobüs misafirimizi Işıklı Gölümüzde ağırladık. Her şey Çivril için” dedi.
Beldeye gelen turistler, katılımın fazla olmasından dolayı tekne turu yapabilmek için sıra beklemek zorunda kaldılar.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası