• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI TRAFİK SİNYALİZASYON ALT YAPI VE ÜST YAPI MALZ

15/06/2021

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI TRAFİK SİNYALİZASYON ALT YAPI VE ÜST YAPI MALZEMELERİ SATIN ALACAK

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı trafik sinyalizasyon alt yapı ve üst yapı malzemeleri satın alacak.
Basın İlan Kurumu internet sitesi olan www.ilan.gov.tr’den edinilen bilgiye göre Audın Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan yollarda trafik sinyalizasyon alt yapı ve üst yapı işlerinde kullanılmak üzere; sinyal verici, iç ünite, flaşör, KKC, yaya butonu, kompozit ek odası, reçine, kangal boru alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.
Alınacak olan malzemenin teslim süresi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 90 takvim günü olarak belirlenmiş olup, ihaleye son tekli verme tarihi ise 07.07.2021 günü saat:10:30’dur.
Ayrıntılı bilgi almak isteyen okurlarımız Basın İlan Kurumu internet sitesi olan aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirler.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/805133/ihale-duyurulari/mal-alim-ihaleleri/trafik-sinyalizasyon-altyapi-ve-ust-yapi-malzemeleri-satin-alinacak


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası