• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173

Çivril Sulh Hukuk Mahkemesi 4 tane taşınmazı satılığa çıkardı.

08/06/2021

Çivril Sulh Hukuk Mahkemesi 4 tane taşınmazı satılığa çıkardı.

Çivril Sulh Hukuk Mahkemesi 4 tane taşınmazı satılığa çıkardı.
Basın İlan Kurumu internet sitesi olan www.ilan.gov.tr’den edinilen bilgiye göre Çivril merkez, Stadyum Mahallesi ve iki tane de emircik mahallesindeki 4 taşınmaz satılığa çıkarıldı. Taşınmazlardan ilki Çivril merkezinde imar planı dahlinde olup, diğer taşınmazlar tarla vasfındadır.
Sulh Hukuk Mahkemesi 1.196.035,20 TL bedel biçtiği bir numaralı taşınmazın özelliklerini şu sözlerle belirtti; İmar planı dahili, yol,su, elektrik ve çevre temizliği gibi resmi kurum hizmetlerinden faydalanan, çevresinde yoğun yapılaşmaların olduğu, alışveriş mağazaları, eczaneler, pazar yeri, çarşı, cami, ilköğretim okulu, vergi dairesi, belediyenin olduğu, hastane ve diğer kamu binalarına yürüyüş mesafesinde olup içerisinde 79,60 m2 taban alanında seramik yer döşemeli, plastik asma tavanlı, demir doğramalı, file kepenkli, galvaniz saç örtülü, çelik çatılı, bir katlı yığma kargir yapı, 48,41 m2 taban alanında kahvehane olarak kullanılan ahşap çatılı, kiremit örtülü, demir doğramalı, seramik yer döşemeli bir katlı yapı bulunmakta olup, ticari, bitişik 4 katlı yapılaşma alanında, imarsız arsa vasfında taşınmaz.
16/07/2021 tarihini birinci satış günü olarak belirleyen Sulh Hukuk Mahkemesi satışı Çivril Belediyesi 3 ncü kat Encümen Toplantı salonu önünde yapacak.
Konuya ilişkin ayrıntılı bilgi edinmek isteyen okuyucular Basın İlan Kurumu internet sitesi olan aşağıdaki linke tıklayarak ayrıntılara ulaşabilirler.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/797604/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/denizli-civrilde-524-m%C2%B2-arsa-ve-uzerindeki-iki-ayri-yapi-mahkemeden-satiliktir-coklu-satis-


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası