• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

ÇİVRİL BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADILAR

05/05/2021

ÇİVRİL BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADILAR

Çivril Belediyesi tam kapanma sürecinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için şehrin muhtelif yerlerine mama bıraktı.
Çivril Belediyesi Veteriner Hizmetlerine bağlı ekipler ilçe merkezinde mama otomatları ve parklara sokak hayvanları için mama bıraktı. Tam kapanma sürecinde mama desteğinin devam edeceğini belirten yetkililer mama bağışı içinde vatandaşlardan destek istedi.
Çivril Belediyesi, Korona Virüs salgını nedeniyle uygulanan tam kapanmada yiyecek bulmada sıkıntı yaşamamaları için sokak hayvanlarına mama desteği sağlıyor. Çivril Belediyesi, salgın nedeniyle uygulanan tam kapanma döneminde sahipsiz hayvanların beslenme ve sağlığına yönelik her türlü tedbiri aldı. Kısıtlama günlerinde sokakta yaşayan ve beslenme imkanları kısıtlanan can dostları unutmayan Çivril Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokakta yaşayan kedi ve köpekler için şehrin dört bir yanında besleme çalışmaları yaparak can dostlara mama ve su dağıtımı gerçekleştirdi.
Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, tam kapanma döneminde sokak hayvanlarına yönelik beslenme çalışmalarına devam edeceği belirtildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası