• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

BAŞKAN ŞEHİTLERİ VE AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

26/04/2021

BAŞKAN ŞEHİTLERİ VE AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural Şehitler Haftası dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti. Başkan Vural Denizli’nin ilk Milli Mücadele Şehitliğini de unutmadı.
Belediye başkanı Niyazi vural Şehitler Haftası dolayısıyla Çivril’deki şehit ailelerini ziyaret etti. Her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Vural şehit ailelerine “Sizler vatan uğruna birer evlat kaybettiniz ama binlerce evlat kazandınız bunu hiçbir zaman unutmayın” dedi. Hafta dolayısıyla şehit Ahmet Kandaş’ın Yakacık Mahallesinde, Şehit Kudret Çalık’ın Yukarı Mahallede, Şehit Şenol Çiftören'in Gürpınar Mahallesinde yaşayan ailelerini ziyaret ederek, ailelerle sohbet etti. Başkan Vural ziyaretleri esnasında şehit anne babaları ile şehitlerin ruhu için birlikte dua ederek bayrak ve Kur’anı Kerim hediye etti.
Çivril’de yaşayan Şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden başkan Vural her zaman şehit ailelerinin yanlarında olmaya çalıştıklarını belirterek “Vatan için canlarını feda eden, bayrağımızın semalarda özgürce dalgalanması için gözlerini kırpmadan şehadet şerbeti içen kahramanlarımız ne kadar değerliyse onları yetiştiren aileleri de o derece bizim için önemli. Sizler vatan uğruna birer evlat kaybettiniz ama binlerce evlat kazandınız bunu hiçbir zaman unutmayın” diyerek şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.
Başkan Niyazi Vural 14 – 20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla Denizli’nin ilk ve tek Milli Mücadele Şehitliği Cabar Şehitliğini’de ziyaret ederek Yunan işgali sırasında katledilen 83 Cabar’lı şehit için de dua etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası