• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

NURİ ÖZEN FAALİYET RAPORUNU ELEŞTİRDİ

14/04/2021

NURİ ÖZEN FAALİYET RAPORUNU ELEŞTİRDİ

Çivril Belediyesi Faaliyet raporu onaylandı. Meclis toplantısında CHP Belediye Meclis Üyesi Nuri Özen faaliyet raporu ile ilgili söz aldı. Özen yaptığı konuşmada aşevi için satın alınan ürünlerin fiyatlarına ve ihalesiz satın alındığına vurgu yaptı. İşte Özen’in konuşması;
“Bildiğiniz üzere belediyemizin aşevi var. Bu aşevi Kızılay’ın mutfağında işliyor. Belediye aşevi adı altında Kızılay kendi reklamını yapıyor. Her gün yaklaşık 100 kişiye sıcak yemek götüren personel ve aracı belediyemizin. Her yıl denetleme raporunda aşevine alınanların ihale usulüyle alınmasını ısrarla belirtilmesine rağmen dikkate alınmıyor. Hiç de hafife alınacak malzeme tüketilmiyor.
Market alışverişi her yıl olduğu gibi sabit bir marketten 158.184, 23TL. Tüp gideri 39.931,20TL. Meyve-Sebze 35.491TL. Ekmek 26.613,50TL. Toplam 260.220 Liralık ihalesiz mal alınıyor. Bunlar her yıl sabit noktalardan alınıyor. Maliyet Belediyemizden; aracımızda bile Kızılay logosu, dağıtım yapılıyor. Takdiri Çivril halkına bırakıyorum.
Faaliyet raporunu incelediğimizde Belediyemizle alakalı veya alakasız birçok yazı ve görseller var. Ama bazı iddialar var ki bunları faaliyet raporunda göremedik. Bu iddialardan birisi kum ocağında 2 belediye başkan yardımcısının işçilerimizle yaptığı toplantıda konuşulanlar. Belediye başkan yardımcılarımızdan birinin ‘beğenen çalışsın beğenmeyen defolup gitsin’ dediği iddia ediliyor. Eğer bu gerçekse işçilerimize psikolojik baskı uygulanmış olmuyor mu? Siz bizim verdiğimiz önergeye cevap olarak işçilerimize sürprizimiz var demiştiniz; sürpriziniz 9 aydır imzalayamadığınız sözleşme yerine psikolojik baskı uygulamak mı? Yoksa sürprizi 1 Mayıs İşçi Bayramı’na mı sakladınız?
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası