• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436

ÇİVRİL İCRA DAİRESİ TEKKE MAHALLESİNDEKİ ARSAYI SATIŞA ÇIKARDI

07/04/2021

ÇİVRİL İCRA DAİRESİ TEKKE MAHALLESİNDEKİ ARSAYI SATIŞA ÇIKARDI

Çivril İcra Dairesi Tekke Mahallesi’nde 11.799,15 m2 tarlayı satışa çıkardı.
Taşınmazın topoğrafik olarak güneyden kuzeye doğru çok hafif eğimli olduğu, killi-hafif kireçli toprak yapısında su tutma kapasitesi ve toprak profili orta düzeyde sulu tarım arazisi niteliği taşıdığı tespit edilmiştir. Halihazırda atıl vaziyette olan taşınmazın Tekke Mahallesi meskun alanlarına çok uzak olmasına rağmen Afyonkarahisar ili, Evciler ilçesi Sütlaç Kasabası meskun alanlarının güney tarafında kaldığı dolayısıyla Sütlaç meskun alanlarına çok yakın konumda olduğu tespit edilmiştir. Taşınmazın güney-doğu cephesinden kurutma kanalı geçmekte olup, kanal üzerinden sağlanan tahliye yolu ile ulaşımı sağlanabilmektedir. Taşınmazın doğu tarafından geçen DSİ asma kanaletleri ile sulama imkanı çok elverişlidir. Ancak kili-kireçli toprak yapısındaki taşınmazın meyilden dolayı su tutma kapasitesinin düşmesi nedeniyle daha ziyade yonca ve hububat tarımı yapılmasına elverişli durumda oldğu tespit edilen taşınmazın tam hissesi satışa konudur.
1. Satış Günü : 30/04/2021 günü olarak belirlenen taşınmaz Çivril Belediye Binası 3. kat bekleme salonunda, 70.794,90 TL muhammen bedelle ihale edilecektir.
Daha fazla bilgi almak isteyen katılımcılar aşağıdaki linke tıklayarak Basın İlan Kurumu ilan portalı olan ilan.gov.tr internet sitesi üzerinden yayınlanan ilana bakarak ulaşabilirler.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/748707/emlak/tarla-tarim-arazisi-bag-bahce/denizli-civrilde-11799-m2-tarla-icradan-satiliktir


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası