• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613

MAKAM İÇİN DEĞİL KARDEŞLERİMİZİN ZOR GÜNÜNDE YANINDA OLMAK İÇİN

03/04/2021

MAKAM İÇİN DEĞİL KARDEŞLERİMİZİN ZOR GÜNÜNDE YANINDA OLMAK İÇİN

Esnafın zor günlerinde yanlarında olmak icin Çivril Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi secimlerinde başkan adaylığını açıklayan Ramazan Arslan, kooperatif yönetiminin esnafın zor zamanında yanında olması gerektigini söyledi.
Kooperatif seçimleri için adaylığını açıklayan Ramazan Arslan Çivril’li esnafların kooperatifte değişim ve yenilenme istediğini belirtti. Başkan adayı Ramazan Arslan pandemi döneminde esnafın yaşadığı sıkıntılar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan yaptığı açıklamada “Kooperatifin imkanlarını ayırım yapmadan esnafa, daha kolay, hızlı ve etkin bir şekilde sunmak için aday oldum. Bizim yönetim anlayışımız aynı zamanda ortaklarımız olan esnaflarımızla birlikte yönetmek olacaktır. Tüm esnaf arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak eylesin” şeklinde konuştu.
Koopetifin esnafın zor zamanında sürekli yanında olması yani derdini dert, sorununu kendi sorunu gibi görmesi gerektiğine vurgu yapan Arslan “Uzun süredir esnaflık yapan biri olarak esnaflarımızın bütün sorunlarını bilen, onların zor zamanında ne istediklerini ve ne yapılması gerektiğini bilen insanlarız. Esnaflarımız en çokta sıkıştıkları zor günlerde kooperatif yönetiminin kapılarını çalmamasından şikayet ediyorlar. İnşallah kısmet olursa yönetime geldiğimizde ne yapıp ne yapmayacağımızı çok iyi biliyoruz. İyi günlerinde de, zor günlerinde de esnafımızın yanında olacağız. Esnaf bir şehrin can damarıdır esnafı güçlü olan şehirler güçlü olur. Esnaf ve sanatkar üyelerimize kefalet kooperatifimizin varlığını hissettirecegiz. Esnaflarımızın bize olan güven ve teveccühü bizleri daha da cesaretlendiriyor. İnşallah görev süremizde işini büyütmek isteyene tüm imkanlarımızla destek olacağız. Hakkımızda hayırlısını diliyorum” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası