• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

ÇİVRİL TURİZMİ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

03/04/2021

ÇİVRİL TURİZMİ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural turizm tanıtımları ve çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak için aktif işletme sahibi olan esnafla bir araya geldi.
Belediye Başkanı Niyazi Vural, ilçedeki esnafları belediyeye ait toplantı salonunda ağırladı. Başkan Vural Çivril turizmini canlandırma ve geliştirme adına esnafla fikir alışverişinde bulunup görüş ve talepleri de dinleyerek sorunları not aldı.
Çivril Turizm Master planı ve projeleri kapsamında başlatılan çalışmalarla ilgili olarak esnaflarla bir araya gelen Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural esnafların istek talep ve beklentilerini dinleyerek Çivril turizmi için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Işıklı Millet Bahçesi ve Beydilii Lavanta Bahçesi projeleri ile Nilüfer Festivali ile Çivril’e gelmesi planlanan turistlerin Çivril hakkında daha detaylı bilgi alması ve uğrak merkezi haline getirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Niyazi Vural toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede “İlçemizin değerlerini tanıtmak ve yerli yabancı turistlerin uğrak merkezi konumuna getirmek için Çivril'deki işletme sahipleri ile bir araya gelerek, istişare toplantısı gerçekleştirdik. Toplantılarımıza devam edeceğiz. Katılımlarından dolayı işletme sahiplerine teşekkür ediyorum” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası