• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

KAPLAN VE ALTUNBAŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNLERİ

03/04/2021

KAPLAN VE ALTUNBAŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNLERİ

Çivrilli gazeteci Nihat Kaplan’ın mutlu günü. Nihat Kaplan’ın oğlu Kaan Kaplan hayatını Türkan – Süleyman Altunbaş’ın kızı Raziye ile birleştirdi.
Genç Çivril Gazetesi Genel Koordinatörü Nihat Kaplan oğlu Kaan Kaplan’ı evlendirdi. Baklan Kavaklar mahallesinin sevilen ailelerinden Altunbaş çiftinin kızları Raziye ile dünya evine giren Kaan Kaplan’ı dostları ve akrabaları mutlu gününde yalnız bırakmadı.
Menteş mahallesindeki oğlan evinde başlayan düğün salgın kurallarına uygun olarak yapıldı. Davetli ve misafirlerin oğlan evi önünde toplanmasının ardından Kavaklar mahallesindeki kız evine gidildi. Burada yapılan duadan sonra baba evinden alınan gelin Menteş mahallesindeki düğün evine getirildi. Gelinin dualar eşliğinde baba evine inmesinden sonra düğün salonunda kıyılan nikâh ile gençler hayatlarını birleştirdi.
Nihat Kaplan’ı mutlu gününde sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. Şefika – Nihat Kaplan ve Türkan Süleyman Altunbaş çifti, çocuklarının mutlu günlerinde, uzaktan ve yakından gelerek kendilerini yalnız bırakmayan tüm eş dost ve akrabalarına teşekkür etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası