• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

24/03/2021

RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Çivril Belediyesi ile Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte düzenlemiş olduğu resim yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.
Denizli'nin Çivril ilçesinde kültürel faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor. Çivril Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu resim yarışmasının ödül töreni Çivril Eski Hükümet Konağı'nda gerçekleştirildi. "Çivril'i En İyi Ben Çizerim" başlığı ile ilki düzenlenen resim yarışmasına İlk-orta öğretim öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. 120'den fazla öğrencinin katıldığı yarışma 2 kategoride yapıldı. Oluşturulan komisyon tarafından değerlendirmeye alınan resimler yaş kategorilerine göre puanlandı. Çivril'in eşsiz güzelliklerinin çizildiği resim yarışmasında 6 resim dereceye girdi. 8-14 yaş aralığı kategorisinde birinci Hilal Erdem, ikinci Zeynep Tort, üçüncü Elanur Mallı olurken 15-20 yaş aralığı kategorisinde birinci Hüseyin Özbay, ikinci Rumeysa Ulu, üçüncü Safiya Türk oldu. Pandemi döneminde evden çıkmayan öğrencilere sosyal etkinlik olması, yetenekli öğrencilerin yeteneklerini geliştirmeleri için böyle bir yarışma düzenlediklerini belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Dünyayı etkisi altına alan salgın döneminde evde kalan çocukların ekran başında geçirdiği zamanı azaltmak, onların resim yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olarak hayal güçlerinin zenginleştirmesi amacı ile düzenlediğimiz resim yarışmasına ilk, orta ve lise düzeyinde çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrenciler istedikleri boya tarzı ile Çivril'imizin güzelliklerini çizdiler. Resimlerin hepsi ayrı ayrı birbirinden güzeldi. Katılan tüm öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim." şeklinde konuştu.
"Çivril'i En İyi Ben Çizerim" adlı resim yarışmasına katılan tüm öğrencilere hediyeleri Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural tarafından takdim edildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası