• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

CHP’YE 75 YENİ ÜYE KATILDI

18/03/2021

CHP’YE 75 YENİ ÜYE KATILDI

CHP ilçe başkanlığı tarafından üye yapılan 75 CHP’liye toplu rozet takma töreni gerçekleştirildi. Törene CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, ve çok sayıda partili katıldı.



Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonunda yapılan rozet takma töreninde konuşan Çivril ilçe Başkanı Bedri Ataş ilk yerel seçimlere kadar birlik beraberlik içinde çalışacaklarının altını çizerek Çivril Belediyesine 6 oku dikeceklerini, şu an AKP olan belediye başkalığını alacaklarının sözünü verdi. CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu: “Baskıların giderek çoğaldığını, işsizliğin giderek arttığını belirterek bu gidişe dur demek için ülke genelinde çok çalışacaklarını iktidardan yerele her şeyin değişeceğini söyledi. Çavuşoğlu, Millet İttifakının önümüzdeki seçimlerde de devam edeceğini ifade ederek birlik beraberlik içinde iktidara geleceklerini Çivril Belediyesini de alacaklarını dile getirdi.



Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise yerel seçimlerde Çivril Belediyesini almak için elinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Doğan Çivril halkının bu sene elmasının ellerinde kaldığını belirterek, kuracakları kooperatiflerle Çivril halkından elma alma sözü verdi.
Konuşmaların ardından CHP’ye yeni katılan üyelere rozet takma töreni gerçekleştirildi.
Gerçekleşen törende partiye yeni üye olan Ünal Akkoyun’un rozeti de takıldı. Ünal Akkoyun’un rozetini eşi CHP Çivril Belediye Meclis Üyesi Fatma Akkoyun taktı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası