• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

11/03/2021

DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29/03/2013 tarihinde Çivril ziyaretinde söz verdiği Ziraat Fakültesi için ilk adım atıldı.
Geçtiğimiz hafta Çivril’de bir dizi incelemeler yapmak için ilçemizi ziyaret eden PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ilçeye kazandırılması planlanan Doğa Bilimleri Fakültesi için de yer tespiti yaptı. Yapılan çalışmaların ardından PAÜ Senatosu’ndan Çivril’e Doğa Bilimleri Fakültesi yapılması için olumlu karar çıkması bekleniyor.
Ne olmuştu; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 29/03/2013 tarihinde ilçede çok sayıda bakanlık tarafından yapımı tamamlanan Çivril Beycesultan Türbesi Restorasyon yapımı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çivril Hizmet Binası, Gümüşsu Kerime Akar Anaokulu, Çevak Anaokulu, Keriman Kamer Anaokulu, Irgılı Atasay Kamer Anaokulu, TMO Ajans Amirliği, Çivril Atasay Kamer Meslek Lisesi’nin toplu açılış törenlerini yapmıştı. Tören esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan hayırsever iş adamı Atasay Kamer’e hitaben “Atasay Bey diyor ki ‘Vazgeçmem Ziraat Fakültesinden diyor’ Ziraat Fakültesini yapacak ben de YÖK’le görüşeceğim.”
Yaşanan bu gelişmelerden sonra 2013 yılında gündeme gelen Ziraat Fakültesi’nin en kısa zamanda Çivril’e kazandırılması bekleniyor.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası