• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ NURİ ÖZEN “YANLIŞ ANLAŞILDIM”

11/02/2021

CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ NURİ ÖZEN “YANLIŞ ANLAŞILDIM”

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Nuri Özen gazetelerde çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. Özen Şubat Ayı meclis toplantısında CHP’li meclis üyelerinin red verdiği önergeye çekimse oy kullanmıştı. Konu ile ilgili yanlış anlaşıldığının altını çizen CHP’li meclis üyesi Nuri Özen şunları kaydetti;
“Bizim bu hayvan pazarı ile ilgili konuşmamız böyle değildi. Oradaki esnaf arkadaşların isteği sadece sabah erken gelmemek ve kapıdaki yığılmayı önlemek için yer istiyorlardı. Sadece esnaflar olacaktı. Ve şartları da bir yıldaki getirdikleri hayvan sayısını geçmeyecekti. Bir yıl içinde pazara en fazla getirdikleri hayvan sayısı kadar yer istiyorlar. (Mesela bir yılda pazara getirdiği hayvan sayısı 200 ise 200 hayvanlık kotra istiyorlardı.) Bu kotraların başına levhalarını asıp alan ve satanın mağdur olmaması için kimin kimden mal aldığı belli olacaktı. Ve pazarın herhangi bir yeri neresi münasipse orası ayrılacaktı. Benim köylü vatandaşım da 4 koyunu getirdiğinde esnaf kamyonlarını soğukta sıcakta beklemeyecekti. Amacımız halka daha iyi hizmet verip refah içinde hayvan pazarında alış verişlerini sağlamaktı.
Tamamen iyi niyetle vermiş olduğum bu önergede nasıl yanlış anlaşıldığımı hala daha anlamış değilim. Kamuoyuna saygılarımla düşüncelerimi siz gazeteci arkadaşların aracılığıyla ifade etmek istedim.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası