• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

CHP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ TUNAY YAZICI: “CİDDİYE ALMADILAR”

10/02/2021

CHP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ TUNAY YAZICI: “CİDDİYE ALMADILAR”

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bedri Ataş, Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı Muzaffer Palaz, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı Sarılar Mahallesi’ni Ziyaret Ederek Sorunlarını Dinledi.
CHP’nin tecrübeli ismi Tunay Yazıcı İğdir, Koçak, Kızılcayer, Sarılar, imrallı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği mahallelerde bir dizi incelemelerde bulunan Yazıcı Sarılar Mahallesi’nde “İçme suyu sağlıksız” iddiasıyla karşılaştı. Meclis üyesi Yazıcı “Sarılar Mahallesi sakinleri bana içme suyunun sağlıksız olduğunu söyledi. Çocuklarının karnı ağrıyormuş. Bu ağrıyı içme suyuna bağlıyorlar. Elbette olmayada bilir, ancak böyle bir sıkıntının olma ihtimaline karşın hemen büyükşehir belediye başkanını aradım. Sekreteri çıktı, durumu anlattım, bana dönüş yapılacağını söylediler ama maalesef dönmediler. Herhalde ciddiye almadılar, önemsemediler.
Bir belediye başkanı düşünün vatandaşları içme suyunun sağlıksız olduğunu söylüyor, fakat o ciddiye bile almıyor, takdir sizin” ifadelerini kullandı.
HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası