• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

ELMA VE TÜTÜN ÜRETİCİSİNİN SESİ OLACAĞIZ

10/02/2021

ELMA VE TÜTÜN ÜRETİCİSİNİN SESİ OLACAĞIZ

CHP’li vekil Çivrilli elma ve tütün üreticileri ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.
CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar 2 Şubat 2021 Salı günü Çivril’i ziyaret etti. Emirhisar’da elma paketleme tesisini ziyaret eden Sancar Karabedirler Mahallesinde de tütün üreticileri ile bir araya geldi.
Teoman SANCAR ve il başkan yardımsıcı Okan KART, CHP Çivril İlçe Binasında ilçe başkanı Bedri ATAŞ, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililerle bir araya geldi. Kısa bir sohbetin ardından sorunları dinlemek ve yerinde incelemek, çözüm yolları üzerinde değerlendirmeler yapmak için Karabedirler mahallesine geçildi. Burada kalabalık bir grup oluşturan mahalle sakinleri CHP’li heyeti karşıladı. Muhtar Aşkın KABAK ve mahalleli en büyük sorunlarının su olduğunu ve satamadıkları tütünleri yüzünden büyük sıkıntılar yaşadıklarını anlattılar.
Daha sonra elma üreticilerinin sorunlarını dinlemek için Haydan ve Emirhisar mahallelerine gidildi. Burada da sorunları yerinde inceleyen vekil Teoman SANCAR elma üreticileri ve tücarlarla bir araya geldi. Fiyatların 1,40 tl ile 2,50 tl arasında değiştiğini üstelik bu fiyatların maliyeti bile kurtarmadığının altını çizen Sancar elmanın, büyük marketlerde nasıl 7-8 liraya satıldığının hazin hikayesini vatandaşlar tarafından dinledim. Konuyu daha öncede yaptığım gibi gibi TBMM kürsüne taşıyacağıma söz veriyorum” dedi.
Emirhisar ziyaretinin ardından Muhtar Hasan SOLMAZ'ın daveti üzerine Karayahşiler Mahallesi’ne geçildi. Burada da mahallenin sorunlarını dinleyen Teoman SANCAR çözüm noktasında ne gerekiyorsa yapacağının sözünü vererek ilçemizden ayrıldı.
CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş ziyaretlerin ardından gazetemiz temsilcilerine bir açıklama yaptı. Ataş Cumhuriyet Halk Partisi olarak sadece seçim zamanında değil her zaman halkın arasından olduklarını vurgulayarak “Halkın sorunlarının çözüm noktası olabilmek adına, partimizin halkın sesi olması için, vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için canla başla çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz. Hemen hemen her hafta mahalle ziyaretlerimizi belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve millet vekilleri ile gerçekleştiriyor. Bu ziyaretleri sadece seçim zamanı değil her zaman yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası