• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436

HALİL ERTUĞRUL KAMPANYA BAŞLATTI

19/01/2021

HALİL ERTUĞRUL KAMPANYA BAŞLATTI

Çivril Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Çivril Belediyesi Akaryakıt İstasyonu’nun taahhüdünü yerine getirmesi için kampanya başlattı.
15 Ocak Perşembe günü Ak Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetim kurulu üyeleri belediyenin tazminattan kurtulması için başlattıkları kampanyaya 50 araçlık konvoy ile katıldı.
Başlatılan kampanya kapsamında yönetim kurulu üyeleri belediye benzin istasyonundan toplu şekilde akaryakıt satın aldı. Kampanya esnasında gazetecilerle röportaj yapan Ak Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul tüm vatandaşların belediyenin karşı karşıya kaldığı tazminattan dolayı Çivril Belediyesi Akaryakıt İstasyonundan alışveriş yapması gerektiğinin altını çizdi. Ertuğrul; “Belediyemiz akaryakıtta indirime gitti. Biliyorsunuz bir kota problemi vardı. Buna destek için teşkilatımızla birlikte toplu akaryakıt alalım dedik. Burada gençlik kolları başkanım, kadın kolları başkanım, tüm teşkilat burdayız. Aynı zamanda tüm vatandaşlarımızı belediyemize destek olmak için indirimli akaryakıt almaya davet ediyorum. Belediye hepimizin belediyesi, herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
NE OLMUŞTU ?
Çivril Belediyesi ve LUKOIL Petrol Şirketi arasında imzalanan satış anlaşmasından dolayı, Çivril Belediyesi 216 bin Dolar tutarında bir tazminat ile karşı karşıya kaldı. 2015 yılında Çivril Belediyesi ve LUKOIL firması arasında imzalanan 5 yıllık intifa hakkı anlaşmasının süresinin dolmasına günler kala belediyenin anlaşmada yer alan saatış kotasını yakalayamadığı ortaya çıktı. Yapılan anlaşma gereği beş yıllık süreçte belli miktarda satış yapması gereken istasyonun vaat edilen rakamları yakalayamadığı, dolayısıyla anlaşma yapılırken belediyeye ödenen ücretin geri alınması gerektiği belirtildi. Ödenmesi gereken tazminatın bugünkü dolar kuru ile 1 Milyon 691 Bin 575 Liraya karşılık geldiği öğrenildi.
Dönemin belediye başkanı tarafından imzalanan anlaşma gereği Çivril Belediyesi belli miktarda akaryakıt satmayı taahhüt etmiş LUKOIL firması da anlaşma karşılığında belediyeye komisyon ödemesi yapmıştı.
Yaşanan bu gelişmelerden sonra Aralık ayı meclis toplantısında indirimli akaryakıt satışı yapılması kararı alındı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası