• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

KİMSENİN VEBALİNİ ALMAYIN

19/11/2020

KİMSENİN VEBALİNİ ALMAYIN

İyi Parti başkanı salgına dikkat çekti. Hasta olanların evde kalması gerektiğini belirten başkan ‘vebal almayın’ uyarısı yaptı.
İYİ Parti İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı Çivril’de Korona salgının arttığına dikkat çekerek test sonucu pozitif çıkanların daha dikkatli olmasını istedi. Sağlık görevlilerinin hastaları sıra vererek tedavi ettiğini belirten başkan “Çivril’de salgını kontrol etmek mümkün değil” diyerek tepki gösterdi.
İYİ Parti İlçe Başkanı ve belediye meclis üyesi Elvan Çakmakçı son zamanlarda artan Korona ile ilgili olarak sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından bir paylaşım yaptı. Paylaşımında hastalık belirtisi gösterenlerin ve pozitif vakaların dikkatli olmasını isteyen Çakmakçı “İlçede Kovid 19’u tutmak mümkün değil neredeyse virüsün girmediği ev kalmadı. Evde semptom belirti göstermesine rağmen sağlık çalışanları gün verip sıraya koyar oldular. Hem sağlık çalışanlarına yardımcı olmak, hem hızlı dağılmasını önlemek için lütfen maske mesafe kuralına dikkat edelim. Pozitif çıkıp dışarıda dolaşanlar var kendinizi düşünmüyorsanız, temas ettiğiniz kişileri ve onların yakınlarının vebalini almayın. Evinde yaşlısı, kronik hastası olanlar olabilir. Ölümlerinin nedeni siz olabilirsiniz” dedi. Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası