• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

ESKİ BAŞKANLARA PLAKET VERDİ

19/11/2020

ESKİ BAŞKANLARA PLAKET VERDİ

Çivril’e gelen İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk partinin eski başkanlarına plaket vererek vatandaşlarla bir araya geldi.
Çivril’de ilk olarak Kavakalanı’na giden Yasin Öztürk burada yaşayan Nuri - Hatice Altundağ çiftini ziyaret etti. Çivril ziyaretleri kapsamında Emirhisar Işıklı Pancar Kantarına giden Öztürk burada pancar üreticileri ile bir araya gelerek bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.
Mahalle ziyaretlerinden sonra Çivril İYİ Parti İlçe Binasına geçen milletvekili Yasin Öztürk parti binasında partililerle bir araya geldi. Yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir süre sohbet eden Yasin Öztürk partililere güncel konular hakkında bilgiler verdi.
Yasin Öztürk Çivril ziyaretini, daha önce ilçe başkanlığı görevinde bulunan Celal Tort ve İsmail Çorbacıoğluna plaket vererek tamamladı.
Plaketi aldıktan sonra gazetemize konuşan İyi Parti İlçe Eski Başkanı Celal Kadri Tort, “Biz partimiz ve davamız için inandığımız yolda inanan arkadaşlarımızla birlikte yürüdük. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra görevi bir diğer arkadaşa devrettik. Bizleri çalışmalarımız esnasında destekleyen, yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunarken, milletvekilimiz sayın Yasin Öztürk’e de bana layık gördükleri plaket için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası