• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436

CHP'DEN HİJYEN PAKETİ

16/11/2020

CHP'DEN HİJYEN PAKETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Örgütü 12 Kasım 2020 Perşembe günü parti binası önünde açtığı stand ile vatandaşlara maske, dezenfektan ve sabundan oluşan paket hediye etti. Parti yetkilileri yapılan bu etkinlik ile küresel sorun olan COVİD hastalığına dikkat çekerek, vatandaşlardan maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını istedi.
CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş’ın önderliğinde açılan standa CHP ilçe eski başkanı ve belediye başkan adayı Ecz. Ömer Köseoğlu’da katıldı.
Ataş stand önünde yaptığı açıklamada “tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD 19 hastalığı bizlerin alacağı tedbirlerden daha güçlü değil, küçük ayrıntı olarak gördüğümüz maske, mesafe hijyen konusuna dikkat ettiğimizde kısa zamanda bu illetten kurtulabiliriz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Örgütü olarak vatandaşların bu hastalıkla daha kuvvetli mücadele etmesi için periyodik zamanlarda maske ve dezenfektan dağıttık, dağıtmaya devam ediyoruz. Önce insan sloganıyla çıktığımız bu yolda bizlerin her zaman yanında olan geçmiş dönem ilçe başkanımız ve belediye başkan adayımız Ömer Köseoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
HABER: ALİ ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası