• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

BİK ŞUBE MÜDÜRÜ İDRİS CİRİT İLÇE GAZETELERİ İLE BULUŞTU

14/11/2020

BİK ŞUBE MÜDÜRÜ İDRİS CİRİT İLÇE GAZETELERİ İLE BULUŞTU

Denizli İlimizde resmi ilan ve reklam yayınlama hakkını haiz 6 İlçe gazetelerimizin imtiyaz sahipleri ile 12.11.2020 tarihinde Şube Müdürlüğümüzde toplantı gerçekleştirilmiştir. Kurumlarla ve Gazetelerimiz ile iletişimin en üst seviyede tutulması ,basınımızın yerel sahada karşılaşmış olduğu sorunlar ve çözüm önerileri ile birlikte gelir ve kalite artırıcı tedbirlerimizin görüşüldüğü toplantıda ; dünyayı da etkisi altına alan ve Ülkemizde de etkin bir şekilde hissedildiği coronavirüs salgını dolayısıyla gazetelerimizde bu süreçte yapılması gerekenler ve alınması gereken tedbirler detaylı bir şekilde görüşülmüştür. Basın mensubu arkadaşlarımızın görevlerini ifa esnasında kurallara azami seviyede uyulmasının önemi anlatılmıştır.

 

COVID-19 küresel salgını dolayısıyla, devletimizin ve kurumlarının aldığı karar ve uygulamalar çerçevesinde, sahada zor ve riskli şartlar altında çalışan gazetecilerimize ve yayınlarını aksatmadan sürdüren basınımıza destek olmak amacıyla, Kurumumuz tarafından alınan kararların da değerlendirildiği toplantı da gazete temsilcilerimiz tarafından, Kurumumuzun yerel basınımıza katkıları ile  basına destek paketlerinden duyulan memnuniyet dile getirilmiş ve Kurumumuz Genel Müdürü sayın Rıdvan DURAN başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletmişlerdir.

 

Şube Müdürü İdris CİRİT tarafından BİK mevzuatı hakkında bilgilendirmeler yapılmış olup, Özellikle sektörün geleceği, dijital dönüşüm konusu detaylı bir şekilde ele alınmıştır. internet sitelerinin ve teknik alt yapılarının iyileştirilmesi ,ilçe gazetelerimizin de kendi kültürlerini internetteki mecralarına taşımaları noktasında yapılması gerekenler,  tesbit edilen sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde durulmuştur. Gelir ve kalite artırıcı tedbirler konusunda yapılabilecek ortak çalışmaların görüşüldüğü toplantımız dönemsel periyodlarla yapılması kararlaştırılarak, Kurumumuz yayınlarından  Dr. Mehmet Gedizli’ye ait ‘’Söyleyebilmek, Okuyabilmek, Yazabilmek, Türkçede Karşıt Benzer Anlamlı Kelimeler, Türkçede Benzer Anlamlı Kelimeler, Türkçenin Fiiller Sözlüğü, Türkçede Öbek İsimler Sözlüğü, Türkçenin İsimler Sözlüğü’’ isimli kitaplarından oluşan hediye set takdimi ile toplantımız son bulmuştur.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası