• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

TARİHE KAZANDIRILACAK ÇOK ESER VAR

13/11/2020

TARİHE KAZANDIRILACAK ÇOK ESER VAR

Çivril Belediyesi Kasım ayı meclis toplantıları tamamlandı. Kasım ayı meclis toplantısında Çivril Belediyesinin Tarihi Kentler Birliğine üye olması kabul edildi.
Çivril Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonunda yapıldı. Birinci birleşim, birinci oturumun Pazartesi günü yapıldığı toplantının 4 Kasım Çarşamba günü yapılan ikinci birleşim birinci oturumunda belediye dolu – boş memur kadrolarında iptal ve ihdas işlemlerinin yapılması konusu ile Çivril Belediyesi’nin Tarihi Kentler Birliğine üye olup olmaması görüşüldü. Komisyon raporu doğrultusunda Tarihi Kentler Birliğine üye olunması oy birliği ile kabul edilirken birlik üyeliğine asil üye olarak AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Tüzün, yedek üye olarak MHP Meclis Üyesi Lütfi Karaman seçildi.
Oylama sonrası meclise teşekkür eden ve bilgilendirme yapan meclis başkanı Niyazi Vural Çivril’in beş bin yıllık tarihe sahip bir kent olduğunu belirterek “Çivril, birliğe üye birçok kentten daha eski tarihe sahip bir kent. Türkiye’de en fazla Höyük Çivril’de ve Çivril’de tarihe kazandırılacak çok eser var, bunlar için teknik desteğe ihtiyaç var bu eserleri ayağa kaldırmak için birliğin katkı sağlayacağını düşünüyoruz. İlçemizin doğal, kültürel ve tarihi mirasını koruyarak, geleceğe taşıma adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Aldığımız kararların memleketimize hayırlar getirmesini diliyor, tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası