• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

ULU ÖNDER TÖRENLERLE ANILDI

13/11/2020

ULU ÖNDER TÖRENLERLE ANILDI

Atatürk'ü anma programı düzenlenen farklı etkinliklerle gerçekleşti.
Ulu önder Atatürk’ün vefatının 82’ci yılı dolayısıyla Çivril’de farklı etkinlikler düzenlendi.
Cumhuriyet meydanı Atatürk Anıtı önünde yapılan anma programı saat 09.05’te iki dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Tören kaymakam ve belediye başkanının çelenk sunumundan sonra günün anlam ve önemi ile ilgili yapılan konuşma ile devam etti.
Törenin son bölümünde müzik öğretmenleri tarafından oluşturulan koro Atatürk’ün sevdiği şarkılardan olan bir dinleti sundu. Törene Çivril Kaymakamı Armağan Önal, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ile daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler, STK temsilcileri, siyasi parti ilçe yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
Tören, dinletiden sonra sona erdi. Anma programı sonrasında kaymakam ve belediye başkanı törene katkı sunan öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.
Törenin ardından Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural sosyal medyadan bir mesaj yayınladı. Vural mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ebediyete irtihalinin 82. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile va-tanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle yâd ediyorum.”


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası