• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

MHP İLÇE BAŞKANI GÜRBÜZ ÇİFTÇİ OLDU

25/09/2020

MHP İLÇE BAŞKANI GÜRBÜZ ÇİFTÇİ OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çivril İlçe Teşkilatı kongresini tamamladı. Gürbüz Çiftçi MHP İlçe Başkanı seçildi.
İlçe Başkanı Ergun Çiftçi’nin istifa ederek bağımsız belediye başkan adayı olması ile boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna Denizli’de yaşayan Çivrilli Cemil Alperen Cengiz getirilmişti.
15 Eylül Salı günü gerçekleşen kongrenin tek adayı Çivril esnaflarından Gürbüz Çiftçi oldu. Ziraat Odası Konferans salonunda gerçekleşen kongreye çevre ilçelerden ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Başkanlığını Cafer Birtürk’ün yaptığı divanda mevcut ilçe başkanı Av. Cemil Alperen Cengiz’de yer aldı. Başkan tarafından okunan faaliyet raporları yapılan oylama ile onaylandı.
Kongrenin ilk konuşmasını MHP Çivril İlçe Başkanı Av.C.Alperen Cengiz’in yaptı. Konuşmasında Cengiz şunları kaydetti; “6 Şubat 2020 tarihinde ilçe başkanlığına atandık. İlçe binamızın mevcut sorunları vardı. Bu sorunların çözümü ve ilçe binamızın yeniden faaliyet vermesi için uğraş verdik. Bu sorunları çözdükten sonra yönetim kurulumuzun olağan toplantılarını başlatabildik. 2019 yerel seçimlerinden sonra partimizde faaliyet konusunda bir takım sıkıntılar vardı, bunları giderdik. kira sözleşmelerini yeniledik ve yola koyulduk. Belediye meclis üyelerimiz Lütfi Karaman, Kerim Doruk ve Ekrem Çulha’nın önerileri ile Sanayi Caddesinin ismi Alparslan Türkeş olarak değiştirildi. Buna katkı sunan meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.”
MHP Çivril ilçe başkanlığına seçilen
Gürbüz ÇİFTÇİ’NİN YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
TURGAY EREN
ERGUN ÇİFTÇİ
ÖMER SEVİNÇ
MUHSİN UÇAR
ÖZGÜR GÜLLÜ
KEMAL BOSTAN
ÖMER FARUK GÜÇLÜ
GALİP ACAR
AHMET GİRGİN
ÖMER KARAASLAN
HASAN ÇAKIR
ÖMER CENGİZ
TANER ÜNAL
YASİN ULAŞAN
SİNAN YILDIRIM
CUMALİ KIZMAZ
HAKAN FATİH AZGUN
MEMİŞ AYDIN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası