• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİZ

25/09/2020

VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş geçtiğimiz Pazartesi günü parti binasında bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı eleştiren Ataş, “Halkın, çiftçinin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, “Verilen sözlerin takipçisi olacağız” dedi. İşte CHP’nin basın açıklaması;
“Değerli basın emekçileri, basın açıklamamıza hoş geldiniz,
CHP ilçe örgütü olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz faaliyetler içerisinde hükümet yetkililerinin bile beceremediği ilk Pandemisürecinde “Nisan, Mayıs aylarında’’ 25 bine yakın maske dağıttık. Hertürlü riski göze alarak, sırf Çivril halkımızın sağlığını düşündüğümüz için.
Yine Çivril ovasının çok büyük sorunu haline gelen susuzluğuna bir nebze çare olabilmek için başta Konak, Hadım, Karayahşiler, ve Çivril’de örgütümüz ve genel başkan yardımcımız sayın Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekilimiz sayın Teoman Sancar’ın katılımlarıyla yapılan basın açıklamaları ve eylemler ile çiftçimizin sesi olduk bunun sonucunda şu anda önümüzdeki yıla aynı sıkıntıyı çekmememiz için Devlet Su İşleri birtakım çalışmalar başlattı.
Yine yaz sezonun başlamasıyla, tarım sezonun açılmasından dolayı çiftçilerimize 3 bine yakın şapka dağıtımı yaptık.
Bu 9 aylık süre içerisinde CHP Çivril ilçe örgütü ve belediye meclis üyelerimizle birlikte 77 mahallemizin tamamını dolaşarak bire bir irtibata girerek mahalle sakinlerimizden sorunlarını dinledik, bir kısmını belediye meclis üyelerimizin çabalarıyla belediye meclisine getirdik. Meclise getirdiğimiz bu sorunları maalesef sayın başkan Niyazi Vural sırf muhalefet getirdi diye Çivril’in yararına olan bu önergeleri reddetti.
Çivril Belediyemizin bazı mahallelerimize hiç hizmet götürülmediği yönündeki şikayetleri dinledik ve takipçisi olacağımızı söyledik.
Sayın Başkan Vural AKP genel başkanınız “Çivril’liler Doğalgaz 2019 sonunda evinizde’’ demişti 2019 sonunda bir mahallenin “3” hanesine taşımalı sistem doğalgazı verip biz sözümüzü tuttuk doğalgazı getirdik demeniz ne derece samimi olduğunu Çivril halkımızın takdirine bırakıyoruz.
Sayın başkan Vural’ın yaptığı açıklamalarda Işıklı’mızda millet bahçesi sözü verilmiştir; umarız Işıklı’mızda, Gümüşsu Mahallemizdeki ve orta parkta ki gibi beton yığınına dönmez. Tarihi dokusu korunur.
Sayın başkan Vural şimdi de müteahhitliğe soyunup sanki Çivril-Dinar yolunu kendisi yapacakmış gibi açıklamalarını şaşkınlıkla dinledik, siz kendi görev alanınıza dönüp mahallemizde yapmanız gereken ama yapmadığınız birçok hizmeti yapın.
Çivril’imize adliye binasını yapacağınız yönünde beyanda bulunmuşsunuz adliye binası belediyenin görev alanında değildir. Onun yerine belediyenin görevi olan çöp depolama alanını yapınız. Çivril-Sütlaç arası demir yolunu, AKP ilçe başkanı ile birlikte faaliyete geçireceğinizi dile getirdiniz.
Çivril’in bundan öncelikli bazı mahallelerimizde kanalizasyon sisteminin kurutma kanallarına aktığını bunun sonucunda kokunun yöre halkını rahatsız ettiğini gözlemledik.
Ekibimiz kuvvetli diyorsunuz madem öyle bu sorunu Büyükşehir Belediyesiyle koordine edip çözüme kavuşturun.
Diş hastanesinin yapımı belediyenin görev alanı değildir, bunun yerine gençlerimizin çalışabileceği iş ve kaliteli zaman geçirebilecekleri alanlar oluşturun.
Bunların dışındada mahallelerimizin yarım kalan ve yapılmayan yolları tamamlanması ve mahallerimizde ki futbol sahaları düzenlenmesi, çocuk parklarının tekrar gözden geçirilmesi gerekmektedir.
Yine bazı mahallerimize döşeme taşlarının moloz şeklinde döküldüğünü tespit ettik.
Bu taşların biran önce yollara döşenmesini sağlayın.
Bu acil ve asgari ihtiyaçları bile gideremiyorsanız, samimi olun ve “Biz bu işi beceremedik’’ deyin.
Biz Çivril ilçe örgütü ve belediye meclis üyeleri olarak şimdiye kadar eylem ve söylemlerimizle mahallelilerimizin ve çiftçilerimizin yanında olduk, sorunlarıyla yakından ilgilendik bundan sonra da sorunların ve yapılmayan hizmetlerin takipçisi olmaya devam edeceğiz çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız.
Belediyeciliğin bir kez daha halkla iç içe olunması gerektiğini görmüş bulunmaktayız. CHP olarak biz her zaman halkın yanındayız ve her zaman halkın hizmetine hazırız.”


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası