• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

GENÇ ÇİFT DÜNYAEVİNE GİRDİ

12/09/2020

GENÇ ÇİFT DÜNYAEVİNE GİRDİ

4 Eylül 2020 Cuma günü yapılan düğün töreni koronavirüs tedbirlerine rağmen gerçekleştirildi.



Geçtiğimiz hafta Şato Garden Kır Düğün salonunda gerçekleşen törende Şengül & Sezai Şahan çiftinin kızları Gülşah ile Hikmet & Mehmet Ali Açıkalın çiftinin oğulları Onur’un nikah akitleri gerçekleşti.



Düğün etkinlikleri 3 Eylül 2020 Perşembe günü yapılan kına gecesi ile başladı. Denizli’de bir restaurantta yapılan kına gecesinde davetliler gönüllerince eğlendi. Geç saatlere kadar süren kına etkinliğinde davetliler ile teker teker ilgilenen ebeveynler çocuklarının mürüvetlerini görmenin mutluluğunu yaşadı.
Ertesi gün öğle saatlerinde kalabalık bir konvoy gelini almak için kız evine geldi. Gelin mutluluk gözyaşlarıyla uğurlandı.
Akşamki etkinlikler koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi. İl umumi hıfzıssıhhanın aldığı tedbirlere rağmen salon tıklım tıklım dolarken, gelin ve damadın ailesi davetlilerle teker teker ilgilendi. Her iki aile adına bir açıklama yapan gelinin annesi emekli hemşire Şengül Şahan; “Koronavirüs tedbirlerine rağmen geçekleştirdiğimiz düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza şükranlarımı sunarım. Her anne babanın yegane temennisi olan evladınının mürüvetini görmek bugün bizlere de nasip oldu. Çocuklarımızın ömür boyu mutlu olmalarını dilerim. Bu vesile ile tüm anne babaların çocuklarının böyle mutlu olduğunu görmelerini yüce rabbimden temenni ederim” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası