• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

BANKALARDAkİ TEK VEZNEYE TEPKİ

12/09/2020

BANKALARDAkİ TEK VEZNEYE TEPKİ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bankaların tek vezne ile çalışması yığılmalara neden oluyor. Saatlerce kuyruk bekleyen vatandaş tedbir aldık derken zorla hasta edecekler diyerek tepki gösterdi.
Çivril’de bazı banka şubelerinin tek vezne ile çalışması tepkilere neden olurken sırada bekleyen vatandaşların sosyal mesafe kuralını ihlal etmesi salgın konusunda alınan tedbirlerin çiğnendiğini gösteriyor.
Bankaların salgın döneminde mesai saatlerini değiştirmesinin ardından tek vezne ile çalışma sistemine geçmesi banka şubelerinde yığılmalara neden oluyor. Tek veznede işlem yaptırmak için saatlerce şube önünde bekleyen vatandaşlar bu sırada sosyal mesafe kuralını da ihlal ediyorlar. Güvenlik görevlisinin sırayla şubeye aldığı vatandaşlar vezne sayısının arttırılarak bekleme süresinin azaltılması ve yığılmaların önüne geçilmesi gerektiğini belirterek “Tek vezne ile işlem yapmaya başlandığından beri her gün yüzlerce insan kapının önünde yığılıyor. Teması azaltacağız derken banka önünde yığılmaya neden oluyorlar. Çok sağlıklı bir durum değil buna bir an önce çare bulunmalı. İnsanlar hiçbir yerden kapmasa bankada sıra beklerken virüs kapacak” diyerek tepki gösterdiler.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası