• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

BİNLERCE KİŞİ ZİYARET ETTİ

22/08/2020

BİNLERCE KİŞİ ZİYARET ETTİ

Her mevsim ayrı güzelliğe bürünen Işıklı Gölü Nilüfer sezonunda binlerce kişi tarafından ziyaret edildi.
Denizli’nin tarihi özellikleri ve doğa güzellikleri ile ün salan ilçesi Çivril ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Denizli’nin parlayan yıldızı Çivril’i Haziran ve Temmuz ayında binlerce kişi ziyaret etti.
Denizli’nin Çivril ilçesinde bulunan ve Ege bölgesinin en büyük tatlı su gölü olan Işıklı Gölü, Nilüfer çiçeklerinin açtığı Haziran, Temmuz aylarında yoğun ilgi gördü. Beydilli, Gökgöl ve Seraserli kıyılarından eşsiz bir manzara sunan Işıklı Gölü doğal güzelliğiyle ziyaretçileri büyülüyor.
Ege Bölgesinin en büyük tatlı su gölü olan ve birçok kuş türü ile balığa ev sahipliği yapan Işıklı Gölü, çevresindeki eşsiz doğa ve güzelliği, senede iki ay açan Nilüfer çiçekleri ile fotoğraf ve doğa tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
Nilüfer çiçeklerinin açmasıyla gölde başlayan tekne turlarına katılan binlerce günübirlikçinin yanı sıra çok sayıda konaklamalı turiste ev sahipliği yapan Çivril’de tatilciler göl ve doğanın tadını çıkardı. Özellikle Cumartesi ve Pazar günü Seraserli ve Beydilli’de tekne turları erken saatlerde başlarken Gökgöl’de de Dişli Balığı ve Katmer yemek isteyenler dikkat çekti.
Çivril Belediyesi tarafından başlatılan Turizm Master planı çerçevesinde bu yıl Işıklı Gölünü binlerce kişi gördü.H:Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası