• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

BUZAĞIYI BAGAJA KOYARAK ÇALDILAR

22/08/2020

BUZAĞIYI BAGAJA KOYARAK ÇALDILAR

Çivril’de otomobille buzağı çalan dört kişi jandarma tarafından yakalandı.
Galeriden vadeli aldıkları araçla hayvan hırsızlığı yapan 1’i kadın 4 kişi, jandarmanın takibi ile suçüstü yapılarak gözaltına alındı. Meradan çalınan buzağı aracın bagajından çıkarken zanlıların daha öncede aynı yöntemle hırsızlık yaptığı belirlendi.
Galeriye satılsın diye bıraktığı aracını köyünde görünce jandarmaya haber veren vatandaş, hırsızları yakalattı. Edinilen bilgiye göre Çivril’in Işıklı Mahallesinde bir vatandaş Tofaş Doğan marka aracını satılması için Denizli’de bir galeriye bıraktı. Galerici de aracı vadeli olarak ruhsat devri yapmadan sattı. Aracı satan alan kişiler Acıpayam’da hayvan hırsızlığına karışınca jandarma aracı ve şahısları takibe aldı. Aracını galeride satılmasını bekleyen araç sahibi, köy kahvesinde otururken aracının kahvenin önünden geçtiğini görünce Jandarmaya haber verdi. Aracın plakasını kontrol eden Çivril Jandarma Komutanlığına bağlı Işıklı Jandarma Karakolu ekipleri aracın Acıpayam’daki hırsızlık olayından dolayı arandığını belirledi. Ekipler araç ve içindekileri Çivril istikametine doğru giderken takibe aldı. Jandarma tarafından takip edildiğini anlayan araçtakiler yol kenarında inşaat halindeki bir depoya saklanarak jandarmayı atlatmaya çalıştı. Jandarma ekipleri bölgede yaptıkları arama ve çalışmada aracı ve içindekileri depo içinde yakaladı. Alınan izinle araçta yapılan aramada aracın bagaj kısmında bir adet buzağı olduğu tespit edildi. Zanlılar yapılan aramanın ardından Işıklı Jandarma Karakoluna götürülerek gözaltına alındı.
Zanlıların sağlık kontrollerinin ardından yapılan sorgularında daha önce Acıpayam’da aynı araçla hayvan hırsızlığı yaptığı tespit edildi.
Çalınan buzağının, otlanması için meraya bırakılan hayvan olduğu belirlenirken tutanakla sahibine teslim edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası