• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

BAŞKAN ZOLAN’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

26/06/2020

BAŞKAN ZOLAN’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bir ömür sevgi ve hoşgörüsünü evlatlarıyla paylaşan babalarımız vazgeçilmez değerimiz, yaşam zenginliğimizdir" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, yaşamın her anında varlığıyla evlatlarının desteği olan babaların aile kurumunun temel direği olduğunu söyledi. Ailesinin mutluluğu, huzuru, rahat ve güveni için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babaların sevgi ve hoşgörünün timsali olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Türk aile yapısının yaşatılmasında hiç şüphesiz büyük rolü olan babalarımızdan aldığımız dersler, hayat boyu bizlere rehberlik edecektir. Onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Evlatlarının yarınlara daha güvenle bakması için bir ömür boyu alın teri döken babalarımıza şükran borçluyuz" ifadelerini kullandı.
Başkan Zolan, mesajında şunları kaydetti: "Babalarımızın özverileri, hayat boyu karşılaştığımız zorluklardan çıkış yolunu gösteren bir ışık olmuştur. Bir ömür sevgi ve hoşgörüsünü evlatlarıyla paylaşan babalarımız vazgeçilmez değerimiz, yaşam zenginliğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere bu vatan için can veren tüm babaları rahmetle anıyor, evlatlarının yarınlara daha güvenle bakması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü'nü kutluyorum.”
T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası