• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

ÇİVRİLLİ GENÇ YAZAR, 14 YAŞINDA İLK KİTABINI YAYINLADI

26/06/2020

ÇİVRİLLİ GENÇ YAZAR, 14 YAŞINDA İLK KİTABINI YAYINLADI

Çivril’de yaşayan ortaokul öğrencisi Ahmet Enes Kubur (14) yazdığı ‘Ebedi Sevgimiz’ kitabını yayımladı.
30 Ağustos Ortaokulu 8’ci sınıf öğrencisi Ahmet Enes Kubur iki yılda tamamladığı ilk kitabı Ebedi Sevgimiz kitabını yayımladı. Kitap yazdığı süreçte LGS’ye de hazırlanan küçük yazar ikinci kitabının hazırlıklarına başladığını belirtti.
Genç bir kız ile bir erkeğin kesişen hayatları ile ilgili, sevgi dolu bir kitap yazdığını belirten Ahmet Enes kitabın devamı olan ikinci hikâyeye başladığını ifade ederek “İlk kitapta babasının iflasından önce çok zengin ve her istediğini alan, ama şimdi fazla maddi durumları olmadığı için istediğini alamayan, sevecen, saygılı ve bir o kadar da arkadaş canlısı olan Azra ile hayatı doyasıya yaşayan, herkese enerji saçan, yaşamında küçük talihsizlikler olan ve birini sevdiğinde ona sıkıca bağlanan Savaş’ın hikâyesini yazdım. İkinci kitabım hem bunun devamı olacak hem de farklı detaylar. İlk kitabımı yazdıktan sonra yayım kısmında çok zorlandım ama sonra bir yayınevi ile anlaşarak 1000 adet bastırdım. Kitabım mağaza ve internet üzerinden satışa çıktı. En kısa zamanda ikinci kitabımı tamamlamak istiyorum” dedi.
Kitap yazdığı süreçte LGS’ye hazırlandığını da belirten Ahmet Enes Kubur “LGS hazırlanırken dinlenmek için kitabımı yazdım. Ne sınavı ne de derslerimi ihmal ettim. Hedefim Psikolog olmak ve kitap yazmak” dedi.
Oğlunun başarısından gurur duyduğunu ifade eden anne Aslı Kubur; “Oğlum küçük yaşta kitap yazmaya başladı. Geçen yıl yazımını tamamladığı kitabı bu yıl basıma girdi. Bu çok gurur verici bir duygu, çok mutluyum” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası