• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

PERSONEL EVLERİNE GİTMİYOR

10/06/2020

PERSONEL EVLERİNE GİTMİYOR

Çivril Huzurevinde kalanların salgından olumsuz etkilenmemesi için huzurevi personeli evine gitmiyor. 14 günlük sabit mesai ile çalışan personel mesai sonunda evine değil huzurevinde kendilerine ayrılan alanlarda konaklıyor.
83 yaşlının yaşadığı Çivril Huzurevinde konaklayan yaşlıların salgından etkilenmemesi ve virüse yakalanmaması için tüm tedbirler alınırken huzurevi personeli de mesai sonrası yaşlılarla birlikte huzurevinde konaklıyor. 14 günlük sabit çalışma periyodu ile çalışan personel yeniden mesai yapacağı zaman sağlık testi ve ateş kontrolünden geçiriliyor.
Huzurevinde kalan yaşlılarla birlikte yaşayan personel, rutin işlerin yanı sıra gün içinde farklı etkinlik ve faaliyetlerde yaşlılarla birlikte oluyor. Sabah sporla başlayan gün, birlikte yapılan kahvaltı sonrası Bocce antrenmanı ve yürüyüş ile devam ediyor. Huzurevi dışına çıkamayan yaşlıların damak tadına da önem veren huzurevi yetkilileri haftanın belirli günleri Çivril’e özgü katmer, bükme bazlama yaparak hem yaşlıların ortak bir etkinlik yapmasına hem de geleneksel tatlarla buluşturuyor.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Çivril Huzurevinde kalan 83 yaşlı, yaklaşık 3 aydır sokağa çıkmıyor. Tedbirler kapsamında huzurevine Mart ayından bugüne misafir ve ziyaretçi de kabul edilmiyor.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası