• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

BU ZAM HALKA REVA MI?

10/06/2020

BU ZAM HALKA REVA MI?

İyi Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Koray Eren Pandemi sürecinde emlak vergilerindeki artışı sert sözlerle eleştirdi.
Eren “Tüm dünyayı da etkisi altına alan Corono Virüs’ün etkileri henüz geçmemişken emlak vergilerine yapılan bu zam, vatandaşlara reva mı? Dedi.
İyi Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Koray Eren geçtiğimiz günlerde son ödeme tarihi gelen emlak vergileri hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. Eren Corona Virüs sebebi ile iş yerlerini açamayan, işten çıkarılan çok sayıda vatandaşın olduğunu belirterek, “Göreve geldikleri günden bu yana gerek çevre temizliği olsun, gerek alt yapı çalışmalarının eksikliği olsun ilçemizin yönetimi tam bir fiyaskodur. Temel belediye hizmetlerinin eksikliği yetmezmiş gibi bir de emlak vergilerine getirilen %100’e yakın zam halkın kanayan yarasına tuz dökmekten farksızdır. Bu zammı halka reva gören yöneticileri şiddetle kınıyorum. Belediye yönetimine gelirken halka hizmet anlayışı ile seçim propagandası yapanlar, verdikleri sözleri unutup, halka zûlm etmeye başladılar.” dedi.
Biz Halkın Sesi Olmaya
Devam Edeceğiz
Eren yaptığı açıklamada emlak vergilerindeki artıştan dolayı vatandaşların kendisini telefon ile arayarak şikayet ettiğinin altını çizerek, “Biz İyi Parti meclis üyeleri olarak halkın meclisteki sesi olmak için baş koyduğumuz bu davada bütün vatandaşların sorunlarını dinleyerek meclise taşımak için görev yapıyoruz. Emlak vergilerine gelen zamdan sonra şahsımı ve arkadaşlarımı bizzat arayarak, şikayette bulunan vatandaşlar oldu. İki aydır çalışmayan, evine ekmek götüremeyen bir vatandaş beni arayarak vergiye yapılan zamdan dolayı yaşadığı sıkıntısını anlattı. Böyle bir çok vatandaşın var olduğunu biliyoruz. Emlak vergisine yapılan bu zam sadece belediyenin vatadaşlarına zûlmüdür, özellikle pandemi sürecinin etkileri henüz geçmemişken yapılan zam yöneticilerin ayıbıdır” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası