• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

CHP’DEN İYİ PARTİYE ZİYARET

10/06/2020

CHP’DEN İYİ PARTİYE ZİYARET

CHP İlçe Başkanı Ünal Karaosmanoğlu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe başkanlığına seçilen Elvan Çakmakçı’yı ziyaret etti.
İYİ Parti ilçe başkanı seçilen Elvan Çakmakçı’nın ilk misafirleri ittifak ortağı CHP ilçe örgütü oldu. İlçe başkanı Ünal Karaosmanoğlu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İYİ Parti ilçe teşkilatına giderek başkan Elvan Çakmakçı’yı kutladılar.
İlçe kongresinden sonra salgınla mücadele kapsamında tebrik ve ziyaret kabul etmeyen İYİ Parti ilçe başkanı Elvan Çakmakçı normalleşme süreci ile birlikte tebrikleri kabul etmeye başladı. CHP ilçe başkanı Ünal Karaosmanoğlu yönetim kurulu üyeleri Bedri Ataş ve Hüseyin Bilgin ile birlikte İYİ Parti ilçe başkanı Elvan Çakmakçı’yı makamında ziyaret ederek kutladı. Millet ittifakı altında birlikte çalışan iki parti yöneticileri, genel ve yerel siyaset hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşme sonrasında her iki başkan, amaçlarının Çivril’i çağdaş yaşanılası güzel bir merkez haline getirmek için her türlü çaba için de olacaklarını belirtti.
Ziyarette, İYİ Parti belediye meclis üyesi Turgay Arslan ile yönetim kurulu üyesi İlknur Solak’ta hazır bulundu. H: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası