• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

KRİZ YÖNETİMİ OLUŞTURULMALIYDI

15/05/2020

KRİZ YÖNETİMİ OLUŞTURULMALIYDI

CHP İlçe Başkanı Ünal Karaosmanoğlu Korona Salgını ve siyasi gündem ile ilgili olarak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında salgınla mücadele ve siyasi gelişmeler ile bilgi veren başkan Karaosmanoğlu göreve geldiği günden itibaren yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Başkanı Ünal Karaosmanoğlu ilçede yayın yapan basın kuruluşları ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Parti olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren başkan Karaosmanoğlu Korona Salgını ile ilgili olarak da Çivril Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları eleştirdi. Kongrede verdikleri sözleri ve vaatleri yavaş yavaş yerine getirdiklerini belirten Ünal Karaosmanoğlu, ilçe yönetiminde kararların geniş katılımlı bir ilçe yönetimi oluşturulduğunu ve Ocak, Şubat Mart aylarında geniş katılımlı toplantılar yapıldığını ve alt çalışma kurullarının oluşturulduğunu ifade etti.
CHP olarak çiftçinin ve üreticinin yanında olduk
Cumhuriyet Halk Partisi olarak çiftçi ve üreticinin her zaman yanında olduklarını söyleyen Ünal Karaosmanoğlu “ilçe kütüphanemizde düzenlenen sulama fiyatları ile ilgili toplantıda parti olarak katılım sağladık ve sulama fiyatlarının düşürülmesi konusunda yetkililere taleplerimizi ilettik aynı şekilde Hadim Mahallemizde yapılan toplantıda da aynı şekilde çiftçilerimizin yanında olduk. Konu ile ilgili olarak CHP Denizli Milletvekilimiz Gülizar Karaca ile görüştük konunun meclis gündemine getirilmesi için çaba sarf ettik” dedi.
Çivril’de 15 bin
Maske Dağıttık
Korona Salgını ile birlikte ilçe örgütü olarak koordine olduklarını ve çalışmalara başladıklarını belirten başkan Karaosmanoğlu “CHP Çivril ilçe teşkilatı olarak salgından sonra gerekli çalışmalarımızı başlatarak ilçe merkezi ve mahallelerimizde yaklaşık 15 bin maske dağıttık. Özellikle pazaryerleri ve vatandaşlarımızın sık kullandığı alanlarda yöneticilerimiz ve meclis üyelerimizle birlikte milletvekillerimiz ve eski yöneticilerimizin gönderdiği maskeleri halkımıza teslim ettik” dedi.
Kriz Masası Oluşturulmalıydı
Çivril Belediyesinin Korona Virüs Salgını ile mücadele çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan CHP İlçe Başkanı Ünal Karaosmanoğlu salgınla ilgili olarak ilçede bir kriz masası oluşturulmadığını ve vatandaşın bilgilendirilmediğini belirterek “Birçok kez sanal ortamda önerilerimizi sunduk. Kaymakamlık ve belediyenin önderliğinde bir kriz masası kurulması gerekirdi. Korona Salgını küresel bir sorundur dolayısıyla bir kriz sürecidir. Kriz süreçleri kriz yönetimini gerektirir. Kriz yönetimi oluştu mu Çivril’de? Oluşturulmadı. Kriz masası kuruldu mu? Kurulmadı” dedi.
Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası