• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173

YAZICI’DAN EVLERE GAZETE SERVİSİ

29/04/2020

YAZICI’DAN EVLERE GAZETE SERVİSİ

Sokağa Çıkma kısıtlamasının uygulandığı Çivril’de belediye meclis üyesi evlere gazete dağıttı.
CHP’li Belediye Meclis üyesi Covid – 19 salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evden çıkamayanlara gazete dağıttı. Çivril’den Uşak’a giden meclis üyesi bayilerdeki tüm Sözcü gazetelerini toplayarak dağıttı.
30 büyükşehirde uygulanan sokağa çıkma yasağında gazete okuyamayan Çivrilliler için Uşaktan gazete getiren CHP’li Belediye Meclis üyesi Tunay Yazıcı talep edenlerin evlerine kadar gazete dağıtımı yaptı. Uşak’ta bayilerden yaklaşık 150 gazete alan Yazıcı sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından yaptığı duyuru ile gazete isteyenlere evlerine gazete bırakabileceğini duyurdu. Yazıcı paylaşımında “Atatürk ilkeleri ışığında Cumhuriyet ve kazanımlarına sahip çakan vatanperver Atatürkçü yoldaşlarım, sokağa çıkma yasağı nedeniyle alıp okuyamadığımız Sözcü ve Cumhuriyet gazetelerini Uşak’a giderek temin edip getirdim. Atatürk ve Cumhuriyet’e sahip çıkan doğruları yazmaktan korkmayan bu gazetelerimizi okumak isteyen irtibat kurarsa getirmeye çalışırım. Doğruları okumaktan vazgeçmeyelim. Aşağı mahallede oturanlar muhtarla iletişime geçip isteyebilir” ifadelerine yer vererek isteyenlerin Aşağı Mahalle muhtarından da gazetelere ulaşabileceğini belirtti.
Yazıcı dağıttığı gazeteler için ücret talep etmezken isteyen ve kendisine telefonla ulaşan bazı vatandaşların ekmek ihtiyacını da evlerine kadar götürdü.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası